Για την Σελίδα

Καλωσορίζω όλους όσους επισκέφτηκαν το blog μου!

Ονομάζομαι Αικατερίνη Ζοσιμίδου και μένω στην Θεσσαλονίκη. Η ιδέα της δημιουργίας του blog συνδυάστηκε μαζί με την ενασχόλησή μου με τη φωτογραφία. Θέλω να προειδοποιήσω ότι δεν είμαι επαγγελματίας φωτογράφος και οι γνώσεις μου στον τομέα δεν είναι ιδιαίτερα πολλές. Άλλα κάθε φορά προσπαθώ να βελτιώνομαι και να εμβαθύνω τις γνώσεις μου στο κομμάτι της φωτογραφίας.

Στο blog μου λοιπόν, προσπαθώ όσο περισσότερο δυνατόν γίνεται να περάσω έγκυρες πληροφορίες στους αναγνώστες μου για τη προετοιμασία υλικών και υλοποίηση κάποιων γευμάτων. Βλέποντας τη μια φωτογραφία μετά την άλλη είναι μια εύκολη μέθοδος να διευκολύνεις τον εαυτό σου στο μαγείρεμα. Βεβαίως να μαγειρεύεις άλλα και να φωτογραφίζεις την ίδια ώρα δεν είναι κάτι εύκολο άλλα βρίσκω το τρόπο να διαχειριστώ τον χρόνο μου.

Σε ότι και να κάνει κανείς, ένα είναι το σημαντικότερο πράγμα – να σου φέρνει ευχαρίστηση και να μη γίνεται κομμάτι της ρουτίνας σου. Διότι οποιαδήποτε δραστηριότητα και να κάνεις λίγο-πολύ επηρρεάζει και τους γύρω σου και τους τραβάει τη προσοχή. Ο καθένας μας είναι κανός να χαρίζει αγάπη και φροντίδα εάν ασχολείται με κάτι που του αρέσει, το οποίο είναι το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή.